Alla inlägg under maj 2010

Av Kimme Rosenqvist - 11 maj 2010 23:26

Det har varit ungdomsavslutning i Rönnehallen ikväll. Therese Hansson höll i lekarna och sa till Robert Svensson och mig vad vi skulle hjälpa till med. Tror faktiskt vi var uppemot 70st. Många Diplom var det iaf för jag fick äran att dela ut dem. Hoppas alla får en skön vår och sommar och kommer tillbaka när träningen sätter igång. Reportern Sara Johansson och fotografen Sven-Erik Svensson från NST var där och har varit snabba med reportage på hd.se http://hd.se/angelholm/2010/05/11/gemensam-avslutning-for/

Kollade även U19 tjejernas träning och gläder mig åt att tillväxten även här ser lovande ut och skickar med ett lycka till då de åker till Katrineholm för U19 SM lördag/söndag.

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 10 maj 2010 22:38

Såg en film där slutorden var precis som min rubrik. "Liten insats gör stor skillnad"! Denna film handlar om Jacob Andren som vid åtta års ålder samlade in pengar tillsammans med andra barn världen över. Detta för att ge bidrag så en regnskog kunde bevaras. Tjugo år senare åker han för att se var hans regnskog finns. Om ni inte sett den så rekomenderar jag den varmt.

 http://svtplay.se/v/1987613/dokumentar__jag_kopte_en_regnskog 

Ni tycker kanske det är långsökt att jämföra att ge bidrag till en regnskog med att hjälpa till i en förening som EVS. Men se bakåt tjugo år och var klubben var då? Se att din insats idag kanske skördar framgångar om tio, femton eller tjugo år framåt.

Och speciellt alla som gjort något för EVS under tidigare säsonger eller den närmst gångna oavsett vad det är vill jag tacka. Vet att många fler säkert ropar tack för hjälpen i kör bakom mig, men just att säga det där enkla tacket som betyder så mycket är viktigt. Om det är att gå att fylla på min vattenflaska under matcherna, vara bollrullare, föräldrar som kör barn eller hjälper till i kafeterian ja listan kan göras lång. Men den riktar sig till alla och hoppas att ni känner er värdefulla och betydelsefulla  . Om inte så hör av er istället för att gå och muttra   så fixar jag ett tack till er eller en kram om ni så vill  

/Speakern  

Av Kimme Rosenqvist - 10 maj 2010 14:59

Jag betalar tv-licens och vågar därför också kritisera "public-sevice"! Vad jag också förstår är varför många inte betalar. Sportspegeln söndag börjar med de första 10min att ha ett snyftigt tyck synd om  reportage med Marion Jones. Löperskan som ljög i många år om sin doping, men till sist erkände och fick skaka galler. Nu vill hon "ge tillbaka" och satsar på en basket karriär. Men varför uppmärksammar svt detta och underbetonar att hon ska få en andra chans! Men den eller de som inte fick en första chans för att Marion dopade sig? Har de fått möjligheten till sin första chans?

Detta vill inte jag betala tv-licens för. Det finns så många fler som kämpar ärligt utan fusk och knappt får någon uppmärksamhet. SM-Guld till Spader Dam som tog tredje raka guldet i Bowling och sammanlagt har laget tagit tio SM-Guld.http://hd.se/sport/2010/05/10/10x10-guldhattar-for-spader-dam/ Flera i laget med anknytning till Engelholm. Detta är bara ett exempel på vad jag hellre skulle vilja se för mina licenspengar. Stort GRATTIS till SM-Guldet Spader Dam, fast ni spelar ju som "Ess"!

Vad har ni för åsikter och tankar mina kära läsare? Kommentera gärna   

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 9 maj 2010 17:52

Daiva Simokaitiene som förde sitt Katrineholm till SM-Guld för knappt en månad sedan som tränare. Ville ha mer guld men som spelare och det blev det i Veteran-SM som spelades i helgen i Uppsala. I laget ingick flera bekanta spelare bland annat våran Cecilia "Cissi" Nordblad som ju var med i DM-Silverlaget för EVS tidigare i vår. Bibban Lundström och Eva Alfredsson är några till som ingick. (Inväntar mer info och bilder).

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 9 maj 2010 17:31

En kille som brukar hjälpa till med kaffekokningen på EVS hemmamatcher är Anders Severin. Han var också med i klacken som stöttade lansdlagstjejerna i matchen mot Danmark igår. Lokaltidningen har intervjuat Anders efter hans deltagande i "Disk-SM" och här är länken till artikeln: http://angelholm.lokaltidningen.se/hemma-blir-det-handdisk-/20100502/artikler/705059942

Tack Anders för att du stödjer EVS!

/Speakern 

Av Kimme Rosenqvist - 9 maj 2010 17:09

U21 SM har spelats klart i Gislaved. På tjejsidan vann Vallentuna i final mot Svedala. Hylte tog brons. Här blev EVS tjejer 9:a.

På killsidan vann Falkenberg mot Habo i finalen. Sollentuna tog brons. Även här blev det 9:e plats för EVS.

Mer att läsa finns här: http://iof3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=17178

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 9 maj 2010 12:20

Dansk Volleys hemsida har idag lagt ut en text om matchen igår som går att läsa här: http://volleynet.dk/dvbf-nyheder-popup.php?id2=11092

Har inte kunnat hitta uppföljning och svar på artikeln NST skrev "Så ska Westman knäcka Sverige"?

Det är ju ny match på lördag i Katrineholm och tjejerna samlas på onsdag i Katrineholm för att träna och förbereda sig.

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 8 maj 2010 23:50

GOH sponsrar Engelholms Volley 2010-2012

2010-05-07 07:59

 

Generations of Health (GOH) sponsrar
Engelholms Volley 2010-2012

  

"Samarbetet med GOH är strategiskt viktigt då det ger oss tillgång till MAP™, vilket ger våra elittjejer snabbare återhämtning och möjlighet till att träna ännu hårdare."
 
Fredrik Tågsjö, Sportchef EVS

Engelholms VS (Engelholms Volleyboll Sällskap) har som ambition att vara ledande inom såväl elitvolleyboll som ungdomsvolleyboll. Detta genom målmedveten internationell satsning med elitlaget och byggandet av en stark ungdomsverksamhet där alla kan vara med.
MAP™ från Generations of Health är en exklusiv, patenterad sammansättning av essentiella aminosyror som enligt kliniska studier och vetenskaplig forskning visat sig ge bättre näring, är lättare för kroppen att bearbeta (smälta) samt är säkrare än andra proteintillskott på marknaden. MAP™ är dopingtestat för att möta elitidrottares krav på säkerhet och kvalitet.
GOH (Generations of Health) grundades av Lena Åkerman, tidigare tävlingsgymnast, som redan i unga år insåg att marknaden saknade högkvalitativa energigivande kosttillskott. 1996 startade Lena sitt eget företag baserat på unika kosttillskott med mätbara resultat. Lenas målsättning var att ta fram produkter som kunde tillgodose det behov som ledande massproducenter och mer nischade producenter inte lyckats möta. GOH är idag ett globalt företag med speciell inriktning på professionella idrottare, motionärer samt människor som eftersträvar en ungdomlig och aktiv livsstil.


”Vi är mycket stolta över vårt samarbete med EVS och gläds åt lagets stora framgångar såväl i Sverige som internationellt. Vårt samarbete med EVS är en bekräftelse på den höga kvalitet våra produkter håller, samt ger oss en fantastisk möjlighet att på nära håll följa ett svenskt elitlags behov och utveckling.”

Lena Åkerman, Grundare Generations of Health AB

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards