Alla inlägg under december 2009

Av Kimme Rosenqvist - 10 december 2009 23:52

Ingen jätte stor skrivarglöd idag, men efter senaste inlägget såg jag att det var nr:198. Så då tänkte jag att jag bara måste skriva några rader innan midnatt så jag avslutar torsdagen med inlägg 199. Och att fredagen som ska inledas med besök på NP-Nilssons i Engelholm och därefter får vi se vad som händer, men ni kan säkert gissa?

Natti natti och i morgon är det fredag då inlägg 200 kommer att skrivas!

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 10 december 2009 23:08

På Söndag är det dags för match igen för EVS Elit tjejer borta mot Örebro. En tuff bortamatch inte bara för att Örebro säkert är taggade utan även hallen som är svårspelad i. Men här hemma hejar vi från stan samtidigt som det är julgransklädning. Ska bli roligt och jag ska vara något slags speaker/konfrencier men hade inte haft något emot att se och stödja tjejerna på plats i Örebro.

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 10 december 2009 17:15

I morgon blir det bli till att ta på snickarbyxorna och försöka få till plattformen mellan läktarna så jag får en ny bättre Speakerplats. Vet inte om jag vågar avslöja sponsorn av material och bygghjälp ännu? Den ska ju bli klar och hållbar först!

  

Av Kimme Rosenqvist - 10 december 2009 14:28

Har läst en artikel på Svensk Volley som gav mig lite matematik funderingar? Det står att två lag på Herrsidan är klara för Grand Prix, men bara Engelholm på Damsidan! Men dels har ju Katrineholm redan en plats som arrangör och har 17p medan 5:an i Tabellen har 10p. Så hur jag än räknar och funderar får jag det till att Katrineholm är klara på poäng också! Rätta mig om jag har fel?

http://www.volleyboll.se/t2.aspx?p=707600&x=1&a=1182727

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 9 december 2009 23:18

Besökte en fd kollega från tiden på Posten som numera säljer bilar. Där var Nihlstorp också för att byta till vinterdäck. Under tiden det byttes däck på Rögle målisens bil fick han provköra en bil. Jag pratade gamla minnen med Håkan under tiden som gav många skratt. När Nihlstorp kom tillbaka med ett stort leende, större än efter att ha hållt nollan eller vunnit en bra fight. Gav Håkan mig nycklarna till samma bil, och det är nu jag kommer till varför jag har WOW.......... som namn på mitt inlägg. En härlig tur till Tåstarp fram och tillbaka som jag kommer att lee åt länge..............

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 9 december 2009 11:09

Ett par andra bloggare har uttryckt sig angående mina många inlägg att jag spottar ur mig dem   Men just nu i denna stund känns munnen torr och då är det svårt att spotta. Fast några rader till ett kanske torrftigt inlägg ser jag ut att lyckas med. Letat lite på nätet efter några artiklar om Volleyboll och hittade en om Rysslandsproffset Marcus Nilssons akuta meniskoperation. 2 trettonåriga killar från ÖVK som är uttagna till Skånelaget. Och att finns en ny hemsida för Svensk Volley.

Får se om jag lyckas spotta mer idag, min gissning är att det inte blir torka speciellt länge   

/Speakern


ps. Ni som skickar frågor under kommentarer får gärna lämna en mailadress så jag kan svara. Eller skriv direkt till mig: kimme.rosenqvist@yahoo.se

Av Kimme Rosenqvist - 8 december 2009 22:29

Idag har jag fyllt på positivitets förrådet med Tennis, lämnat blod och kollat en stund på Elittjejernas träning. I hallen tog jag även mått för att försöka få en bättre Speakerplats mellan läktarna där uppe. Detta har jag skrivit om tidigare där jag efterlyste sponsorer till materialet. Det verkar ha löst sig med sponsringen, men det återkommer jag med. Avslutningsvis 2 vörtbrödsmackor och julmust. Blir nog tidig sänggång för lite slöare än vanligt blir jag efter blodgivning, men inga värre biverkningar. Så är du inte blodgivare tycker jag du ska bli det! Börja kolla länken:http://www.geblod.nu/main.aspx?PageId=1

/Speakern


Av Kimme Rosenqvist - 8 december 2009 16:58

På Söndag ska det kläs granar som det ska röstas på och auktioneras ut i ett samarbete med Cityföreningen och Engelholms Volley.

Läs mer: http://city.engelholm.se/news/show/50

/Speakern

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards