Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Kimme Rosenqvist - 25 augusti 2011 13:25

Nytt försök att inhandla skor innan jobb idag gjordes. Men väldans med folk i butiken och de flesta 65+ hur kom det sig?

Tänkte inte att en expedit till skulle behöva tappa hakan efter att ha fått frågan om de hade självspringande och högt hoppande skor. Så smidigt som en elefant i en porslinsaffär smög jag mig osynligt in till sko avdelningen. Tittade på hyllan och valde ett par i storlek 11. Snabbt som en vessla bort till LR strumporna. Ja det är de praktiska strumporna med ett L på den ena och ett R på den andra. Vid tidigare inköp utav denna typ av strumpor har jag lärt mig att L står för left vilket är engelska och betyder vänster. R står för right och betyder alltså höger på samma språk. Höger och vänster lärde jag mig i hyffsat tidig ålder och har alltså ännu en gång fått nytta av i livet. 

Hittade en liten hörna på en bänk med en dam 65+ på den andra hörnan. Som tur var inte en bänk i gungbräde modell för då hade lilla tanten flugit i taket när jag smidigt satte mig ner.

Hon tyckte det var svårt att få på strumporna för att hon inte hade haft strumpor på hela sommaren. Jag tyckte det var svårt för att någon lagt ett traktordäck i mitt knä så jag kom knappt ner till speciellt min lilla söta vänsterfosse. Elvorna åkte av lika fort som de åkt på och turen stod mig bi och på hyllan fanns en säger en kartong med 11,5. Dessa provades snabbt och lika smidigt som jag kom in förflyttade jag mig tillbaka mot utgången med ett litet chips stopp vid kassan. Alltså chipet på Visa kortet skulle ju fixa transaktionen för de inhandlade skorna och strumporna. Någon rabatt då jag visade upp ett par väl använda skor i kartongen(de nya satt på fötterna) fick jag inte då expediten upplyste mig om att det ju faktiskt var REA! Aha det var därför det var så många 65+ i butiken. Men det gjorde ju inget att det blev ett lite mindre dyrt köp än väntat. Eller så visste jag också om rean då jag läste reklambladet som följde med NST igår.

Fast jag vet ju inte om skorna är självspringande och högt hoppande, det förtäljer inte historien.....

/Speakern mot comeback i nya skor 

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards