Alla inlägg under september 2011

Av Kimme Rosenqvist - 7 september 2011 22:04

Hade tänkt ut innan idag ett inlägg som skulle vara till glädje för er läsare och gå in under min devis "Positivitets teorin".


Men när jag nåddes av beskedet om flygolyckan i Ryssland där i stort sett ett helt hockeylag omkommit och däribland Stefan Liv. Ändrade jag mitt manus och lägger det åt sidan.

Den fortsatta arbetsdagen blev sig inte lik och jag var nära till gråten flera gånger. Det stundande passet på Aktiverum kändes lite vemodigt att gå till. Men jag behöver det och tänkte att det kan skingra tankarna lite. Men en utav stationerna hette "Flygplanet" och vad tänkte jag på då?


Utpumpad svettig och ganska trött satte jag mig i bilen några minuter efter 21.00 Radiosporten på radion sände intervjuer med flera olika personer som beskrev Stefan som den fina människa han var förutom sina målvaktsegenskaper. Då hjälpte det inte att slå på vindrutetorkarna för det var tårar i mina ögon som kom strilande ner för kinderna. Så därför ägnar jag min resterande kväll med tända ljus och använder min blogg att förmedla mina känslor. Känslor som kanske flera utav er läsare inte visste eller trodde fanns inom mig. Men så är det att det ryms mycket känslosamma bitar i mitt hjärta och sinne.

Så jag uppmanar er igen att fånga dagen, säg något fint till någon och tänk på sammanhållning/klubbkänsla!

Mer kärlek på vår jord!

"All we need is love" /John Lennon


/En ledsen Speaker

Av Kimme Rosenqvist - 6 september 2011 13:02

Rond två startades med Indoor walking som startades i Spanien, men Aktiverum var först i Sverige enligt "Rock Ola" våran ledare. En härlig "Kajan typ" fast från Bromölla. Många goa låtar som gör att det är roligt och de intensiva 45min går fort.



Ikväll är det volleyboll i Rönnowska hallen och redan nu känner jag att mina inlägg blir lite lika varandra. Nästan bara träning, men ska väl hitta något annat att skriva om under tiden. Brukar ju ha "kli i fingrarna" . Men det är ju mycket för att peppa mig själv och förhoppningsvis ge upphov till ett och annat leende under tiden.



Var det mer än jag som missade att EVS hade en Volleybollens dag igår? Hur kunde jag missa den gigantiska   annonsen i fredagens NST?


/Speakern mot comeback 


Av Kimme Rosenqvist - 5 september 2011 15:59

Som utlovat blev det en aktivitetslös söndag och mycket slappande i den härliga septembersolen på mitt trädäck. Ja förutom timmen som en hänsynslös granne startade motorgräsklipparen .



Mer än en kalori förbrändes säkert under OS-kvalmatch 2 mellan Sverige - Georgien för det var väldans varmt i hallen. De svenska tjejerna gjorde sitt på mindre än en timme och är alltså vidare till nästa steg i OS-kvalet. Grattis och kör hårt framöver. Hoppas det blir någon match nära så det finns ekonomisk möjlighet att åka och heja på er .



Ikväll är det dags för rond två av åtta på Aktiverum och ett pass Indoor walking (finns ingen Valross bland smileysarna).



/Speakern mot comeback 

Av Kimme Rosenqvist - 3 september 2011 23:39

OS-kval mellan Sverige och Georgien gav inga sådana trötthetskänslor att jag tänkte vila från träning en dag till. Men den träningn jag fick var jag inte beredd på. Funderade på en liten kort strandpromenad, men blev mycket mer.....

Stannade till hos en kompis i Skälderviken och skulle föreslå en promenad för det är ju roligare om man slipper gå själv. De 20m in till huset hoppades jag att detta förslag skulle få nobben, men se tji fick jag. I en timme och fem minuter manadehan på mig så jag nästan stupade  . Men välbehövligt och skönt i efterhand.
Fast redan nu har jag bestämt mig för en söndag utan alltför många knop  . Lite klappande och hejande under matchen Sverige - Georgien räknas nog som några knop och bränner säkert någon kalori!



/Spekern mot comeback

 




Av Kimme Rosenqvist - 3 september 2011 11:49

Lite trevande volleyboll förutom Peter Henriksson då som fortfarande är både smidig snabb och kan smasha hårt. Men för oss andra som skulle dra igång speleverket gick det lite långsammare. Men det var olidligt varmt så det kan också ha spelat in. Men kul var det och vi sjöng för Marie som hade sin 27:e bemärkelsedag. Detta plus att jag tränat fyra kvällar i rad gjorde att jag körde inom Burger King för att fira att jag var igång och att fredagen skulle bli träningsfri.


Fredagen blev träningsfri med ett kvällsdopp på vägen hem efter jobb vilket var svalkande för den nästan överhettade kroppestackaren som dragits igång fyra kvällar i rad.


Idag lördag är det OS-kval kl.15.00 Men om jag tar ännu en träningsledig dag då jag kanske blir tillräckligt trött av att se Sverige - Georgien spela eller kanske kanske tar någon form utav aktivitet har jag i skrivande stund inte bestämt.

Ses i Kungsgårdshallen!


/Speakern mot comeback

Av Kimme Rosenqvist - 1 september 2011 15:23

Ikväll både fortfätter och startar min väg mot comeback. Har ju "lirat" volleyboll två tisdagar med ett nytt gäng i Helsingborg. Och börjat åtta veckors kom i form kurs på Aktiverum i Helsingborg. Men ikväll är det start med Goa Volley Gänget som fortsätter träningen inför OS 2016 eller var det redan nästa år 2012  ? Men det känns så plötsligt och nära till nästa sommar. Plus att vi ju inte bestämt vilken sport eller vilka grenar vi ska ställa upp i .

Men som sagt blir det fjärde kvällen i rad denna veckan med träning och om det är att jag skjuter upp träningsvärken för att jag inte har någon "day off" eller för att under valrossfettet finns det en oerhört väl maskerad men ack så vältränad bunke muskler och därför så uteblir träningsvärken .






/Speakern mot comeback    

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards