Alla inlägg den 7 april 2010

Av Kimme Rosenqvist - 7 april 2010 17:24

No revenge for Jennifer about beating Örebro because Katrineholm won yesterday and will be on the other side of the net on Sunday when the final begins! And even if Katrineholms Angelica Ljunquist is getting used to indoor volleyball. And finding her spikes, I think that Engelholm have a better statistic against Katrineholm abroad. The GP-play is in Katrineholm and they won there. Alot of the girls that also play for the Swedish national Team have alot of training there. So that is a good thing to feel "home" in that arena. The arena in Örebro is in soemway dragging out ghosts and bad feelings. Thats my point of wiew, but its going to be good fights in the finals. Remember that its the same teams as last season in the final. And we all know how it ended   .

/The Speaker

Av Kimme Rosenqvist - 7 april 2010 16:47

Idag när den härliga vårsolen lyser     är det säkert en och annan som slänger av sig tjocktröjor eller gensare. Har själv flyttat på ett par "vindskydd" på min uteplats för att få en ny plats med lä för vinden som fortfarande är kylig.

Det var en del i ämnet "tröja" och det andra är "Tröjaktionen" http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=98430&epslanguage=sv där alla börjar på 300:-, men i detta nu har det kommit 700:- i bud på Sara Petterssons tröja.   

  

Den tredje delen i ämnet tröja är en "supportertröja" som kommer att säljas för en billig peng på söndag. Den är billig för att en av våra fina sponsorer Intersport ger oss blåa t-shirts till ett bra pris. De kommer att vara blåa med Intersporttryck såklart, men givetvis ska det stå Engelholms volley också. Till på köpet får ni till tröjan blåa plastklappor att vifta och skapa ljud med. Som sagt för att höja stämmningen i Rönnehallen då det är SM-final. Katrineholm har fått ihop en stadig klack    med trummor och hejaramsor, vilket jag upplevde under GP-slutspelet. Så vi måste ju kunna möta detta för att tjejerna ska känna att de har hemmaplan ifall det kommer en busslast med Katrineholms supportrar. Som självklart är varmt välkomna! Här en länk till Volleykanalen som filmade i Katrineholm i söndags http://www.volleykanalen.se/inslag/100404.html

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 7 april 2010 13:14

När Katrineholm vann över Örebro och blev klara för final var det Angelica Ljunquist inkommen från stranden som var en stark bidragande orsak till segern. Hon gjorde 20 anfallspoäng. Så det verkar som att hennes anpassning från stranden till inomhus börjar komma fram. Det som fövånar lite är att passaren i ett lag gör sammanlagt 14p vilket inte hör till vanligheterna. Men det är vad Agne Zakarauskaitè i Katrineholm gjorde igår.

http://iof3.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=15879

En som studerar Katrineholm febrilt och noggrannt just nu är garanterat Tina CelinderNygren för att förbereda laget träningarna innan finalserien börjar på söndag. Jag hoppas textraden i min  och Stellans låt slår in: "Matematiken hos coachen för vissa är svår, med den taktiken blir det bubbel i vår"!

/Speakern

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards