Alla inlägg under augusti 2010

Av Kimme Rosenqvist - 21 augusti 2010 01:57

Har varit inne på EVS Support och klickat lite här och där, men inget stort. Och räkna inte med några blogginlägg eller nyheter på Supportersidan under lördagen. Den dagen skulle ju egentligen varit den 19:e för det är ju siffran Kenny Jönsson haft på sin tröja i många år. Dagen där Kenny kommer att hyllas och få sin tröja hissad i Lindab Arena kan jag ju inte missa.http://hd.se/sport/2010/08/20/stjarnor-och-veteraner-tranade-med/ Är ju uppväxt inte så långt från Arenan i kvarter där många hockeyprofiler också växt upp. En utav mina absoluta favoriter bodde bara på andra sidan en gräsmatta och tillhör den berömda 1956 skaran. Även om inte lika rikskänd så är Kent "Swiss" Svensson en i mina ögon bland de bästa målvakterna genom tiderna. Blev även arbetskollega på Posten med honom. Ja ja ni som följer mig stadigt vet att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men ska försöka avrunda och kalla på John Blund. Men måste "bara" berätta att det jag skrev om radiopratande för ett tag sedan är ett steg närmre. Under hösten och ex antal månader framåt ska jag bli uppringd varannan onsdags morgon och vara lite Nordväst Skånsk korrespondent. Så ett och annat om både Rögle men givetvis om EVS lär det bli. Har sagt till dem att för att gå med på detta vill jag sjunga en duett med Helen Persson!

Godnatt alla där ute var ni än är?

/Speakern

ps Får ibland frågan varför jag inte blev intresserad av att spela Ishockey? Men redan i tidigt stadie hade jag sett hur den som gjorde mål hamnade underst i en stor hög och jag ville inte hamna underst i en bunke då jag gjort mål! Det närmsta hockey var några år på Posten då vi hade ett "hockeybockey" lag.......  

Av Kimme Rosenqvist - 20 augusti 2010 10:30

Martin Olafsen som är tränare i ÖVK letar efter en högerspiker. http://hd.se/sport/volleyboll/ovk/


Stefan Gunnarsson landade olyckligt i en match på Åland och spräckte/punkterade en lunga http://hd.se/sport/2010/08/19/landslagsspelare-lungskadad/ 

Skickar en krya på dig hälsning!


/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 19 augusti 2010 23:26

Kan glädjande   meddela att det nu finns en Supportersida och precis som rubriken är adressen www.evssupport.se klicka och kolla in  sidan. Men ha i beaktning att den är ju långt ifrån färdig.

Stort tack till Magnus Lilja som gjort det möjligt med sitt arbete att plocka fram sidan så snabbt.

Nu ska jag prova att skriva på sidan också.....

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 19 augusti 2010 13:25

Örebro leder just nu ligan i att uppdatera sin hemsida som de också "piffat" upp och detta strax efter sin tidiga träningsmatch mot Lindesberg. Den matchen spelades i Lindesbergs nya Arena och som "ödmjuke" Jonne i Örebro uttryckte sig efter förlusten: "- Och det var inte mer än rätt att Lindesberg "fick" vinna i femte och avgörande set i nya arenan!"

Läs hela Jonnes inlägg och kolla in sidan http://www2.idrottonline.se/default.aspx?id=174614

Lindesberg ligger hårfint efter vad gäller uppdateringen, men har en i mitt tycke lite snyggare sida.http://www.lindesbergvolley.se/  Men vill med eftertryck säga igen att "UPPDATERINGEN" är viktigast inte utseendet!

Om detta är en fingervisning om hur det spelmässigt kommer att se ut tror jag knappast. Men vill vi "Volleyboll Sverige" bli tagna på ett seriöst sett så måste vi också visa utåt att vi är seriösa!

Så plus till alla er som jobbar på och ni som känner att ni kan ge mer när det gäller uppdatering hoppas jag ger lite till. Att jag håller på EVS spelmässigt vet ni men vad gäller att lyfta Volleybollen i Sverige ser jag oss som en stor familj som måste samarbeta!

EVS Support är snart klar att lägga ut och den är ju fristående från klubben EVS men kan tänka mig att flera där ute kommer att se den som en "inofficiell" hemsida så länge inte den befintliga börjar uppdateras!


På Herrsidan hinner jag inte med att hålla koll, men "storebror" och samarbetsklubben Örkelljunga håller jag såklart ett öga på. De får plus för sina uppdateringar och senast kan ni läsa om Joe Kleins återkomst http://www.orkelljungavk.se/

/Speakern


Av Kimme Rosenqvist - 18 augusti 2010 23:41

Det var rejält trångt på perrongen i Engelholm när Naoko "Muck" Hashimoto steg av tåget och åtevände till Sverige. Många hade samlats för att invänta tåget från Kastrup som oväntat var försenat, men 19.13 rullade det in på spår 1. Passande med tanke på att Muck var passare nummer 1 i damernas Elitserie säsongen 2009/2010. Även i Japan tillhör Muck de bästa passarna i landet. De enda som missade/ignorerade att en så stor spelare kom till Engelholm var inte helt oväntat NST/HD. Men stort tack till alla er andra som kom för att hälsa Muck välkommen. Och direkt efter fotografering och autografskrivning ville Muck återförenas med laget. Så jag körde henne till Nyhemshallen där det var träning men som avbröts så fort hon kom in i hallen och sa hello och även Tina fick ett stort leende när stora kramkalaset var i full gång.

 /Speakern

ps. Om någon tagit bra bilder på perrongen kan ni kanske skicka över dem till mig, för jag lyckades inte ta några.

Av Kimme Rosenqvist - 18 augusti 2010 16:45

Hur ofta går ni och längtar efter en räkning? Hör de flesta av er ropa ALDRIG! Men just nu gör jag det och det är den som är till för att Supportersidan ska kunna komma ut i cyberrymden. Innan den är kommen och betald kommer inte sidan ut. Så när jag kommer förbi brevlådan snart kan ni väl hålla tummarna för att den ska finnas i min låda.....

/Speakern

Av Kimme Rosenqvist - 18 augusti 2010 01:28

Onsdag 18aug kl.18.56 ska det stanna ett tåg i Engelholm som Muck ska vara med på.

  

Jag fick frågan att möta henne och hjälpa henne till lägenheten hon ska bo i. Då jag är ledig hela onsdagen var det inget svårt beslut att ta. Har under kvällen även skickat mail till media och hoppas någon dyker upp med kamera eller mikrofon. Om någon utav er läsare känner att ni vill välkomna henne så tveka inte.

Samtidigt har jag hört ryktas om ännu en ny spelare på ingång för att börja träna med laget till helgen.

/Speakern

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards