Alla inlägg under februari 2012

Av Kimme Rosenqvist - 8 februari 2012 12:23

Försökte bara lura tyngdlagen en gång igår och det kändes i knäna när mina 0.12 ton landade och kanske det även blev utslag på Richterskalan..... Fast med två snabba medspelare Kalle och Kenneth så gick det spelmässigt bra ändå. De sprang runt och la fram bollen till mig och i gengäld fick de en hel del bra pass att smasha på.


Efteråt stannade jag kvar för att beskåda IFK Helsingborgs herrlag när de försöker toppa formen inför seriefinalen på lördag mot Lund i Allsvenskan. Och det jag såg är härligt att skåda med hårda hoppservar, precisa passningar, ännu hårdare smashar, luriga undanläggningar, täta block och spektakulära räddningar. Kom till Norrehedshallen i Helsingborg kl.14 på lördag och se en bra match med massor av elitseriemässiga kvaliteter. HDs fotograf var där så ser ni något orange kanske det är jag som lyckats komma med ha ha ha....

/Speakern

ps Jag ska vara Speaker.

Av Kimme Rosenqvist - 6 februari 2012 11:03

 

Måndag och ny vecka träder in i våra liv, medan fluortanten i högklackat trippar ur mitt liv utan att veta ifall hom kommer tillbaka eller ej efter att i lördags ha gjort sitt sista framträdande och försök till att skölja bort tandtrollen.

Söndagen bestod av städning utav loger och scen och plötsligt var en revysäsong den första för mig som började 15 oktober över. Och så här direkt efteråt är det svårt att veta hur det känns. Får ta ett tag att samla ihop tankar och intryck. Nu kanske inte detta inlägg var direkt skämtsamt eller lockar till leénde och skratt. Därför fick ni bilden på fluortanten som säger mer än tusen ord.....

/Fluortanten  


Av Kimme Rosenqvist - 3 februari 2012 11:31

Torsdagskvällarna är tillbaka sedan 2012 gjorde sitt inträde. Och det är en höjdpunkt på veckan. Dessa torsdagar har vi varit 12-14st vilket gör att vi kan spela "riktig" volleyboll med sex på varje planhalva hm...   Hur lät det egentligen? Jaja det är ju fredag så ni tål det nog  .

I alla fall så lockade Marie med flera fina pass och vid ett par utav dessa kunde jag inte låta bli utan att lura tyngdlagen även jag knappt lyfte högre än NSTs söndagsbilaga   , men än dock så lyfte jag. Och vilken underbar känsla  .

Ha nu en go helg allihop!

/Speakern

ps Sista chansen att se årets Nyårsrevy ikväll fredag 19.30 och i morgon lördag 16.00

 

Av Kimme Rosenqvist - 1 februari 2012 23:41

Som sagt är ju inte min kondition och fysik den bästa just nu. Men att få vara med och lira lite volleyboll två gånger i veckan är ju kul. Trots att det inte går att lura tyngdlagen så det blir anfall och block, så får jag lägga mer fokus när det är min tur att serva. Försöker få till en hård flack serve som med flat hand och kort tillslag oftast gör att bollbanan blir svajjig både i höjd och sidled. Speciellt illa tycks det om denna serve utav flera spelare på tisdagarna i Helsingborg. Där tom kommentaren efter ett servess från skribenten på matchbollen fälldes:

-Vill ni verkligen vinna på ett servess? 

Till detta ska nämnas att vi spelar på tvären i hallen så det är inte mycket plats bakom baslinjen. Det är tillåtet i detta sällskap men inte i "riktig" volleyboll att trampa in i banan vid serve vilket jag aldrig gör. Det höjs inte heller några röster när tex fd Elitspelaren Jonas "Emma" Emgård dundrar in en smash. Men mina servar det gnälls det på ha ha ha....  

Till dessa men även andra vill jag bara tipsa om att se följande klipp där Lennie Hansson i ÖVK som förövrigt ska göra comeback blir inbytt och gör följande: STÅPÄLS!

Läs mer om Lennies comeback.

/Speakern

Presentation

Gästbok

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards